Από σήμερα… μόνο Μπεϊτάρ


Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ, την Πέμπτη στην Ιερουσαλήμ (20:00), αρχίζει σήμερα το απόγευμα.

Οι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύτηκαν το χθεσινό ρεπό για ξεκούραση και από σήμερα στρώνονται στη δουλειά για την πρώτη δύσκολη αποστολή απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι πλέον πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τα παιχνίδια του Α’ προκριματικού γύρου και για να ελπίζει η Ομόνοια σε θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέπει να ελπίζει σε πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού, θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της.

CYTAVISION - Live Sports

Στα θετικά το δικαίωμα συμμετοχής τριών νέων παικτών (Τουρέ, Σοϊλέδης, Νασιμέντο), παρόλο που δεν είναι έτοιμοι. Επίσης, ο νεαρός Δανός αμυντικός Εμίλ Γιόργκενσεν, που απουσίασε λόγω τραυματισμού, ανεβάζει καθημερινά ρυθμό και από Δευτέρας αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ο Χριστοφή την Παρασκευή έκανε ατομικό πρόγραμμα και από αύριο θα δοκιμάσει κι αυτός μπει σε φουλ ρυθμό. Εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Μπαντιμπάνγκα. Η αποστολή της Ομόνοιας θα μεταβεί στο γειτονικό Ισραήλ με προγραμματισμένη πτήση το πρωί της Τετάρτης.