aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπό Ελλάδα ή από Τσάμπιονσιπ;

Από Ελλάδα ή από Τσάμπιονσιπ;

Με ρεπορτάζ της η οπαδική ιστοσελίδα της Ομόνοιας, omonoianews.com, κάνει αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται από το “τριφύλλι” για απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά:

“Τα ρεπορτάζ από Ελλάδα επιμένουν, πως ο κεντρικός αμυντικός που θα ανακοινώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από τη γενέτειρα του τεχνικού διευθυντή μας. Ο Ταυλαρίδης μοιάζει εφικτή περίπτωση, ο Φυτανίδης μπορεί να μείνει ελεύθερος όποια στιγμή θέλει, ενώ οι εφημερίδες του Ολυμπιακού τονίζουν πως παρότι η Στουρμ Γκρατζ επιμένει, το πιο πιθανό είναι ο Αυλωνίτης να παραχωρηθεί δανεικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όντως μοιάζει το επικρατέστερο σενάριο, στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μας είναι αν θα εκπλήξει όμως ο Νταμπίζας.

Καταρχάς να πούμε πως η ομάδα μας έχει μέχρι απόψε το βράδυ να δηλώσει τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα παλέψουν για τα χρώματα της στον πρώτο προκριματικό. Δικαιούται όμως να κάνει μια αλλαγή την τελευταία μέρα, οπότε ακόμα κι αν δεν κλείσει σήμερα το θέμα “κεντρικός αμυντικός” δεν πάει να πει πως θα πάμε στο ευρωπαϊκό χωρίς αυτόν. Προφανώς πάντως, όσο πιο γρήγορα αποκτηθεί τόσο το καλύτερο, για να προλάβει να πάρει προπονήσεις στα πόδια του και τουλάχιστον στο δεύτερο παιχνίδι, να είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Από κει και πέρα, μένει αυτό που αναφέρουμε στη πρώτη παράγραφο, να δούμε δηλαδή αν ο κεντρικός αμυντικός θα είναι κάποιος από αυτούς που γράφτηκαν ή κάτι άλλο. Τρεις από τις τέσσερις φετινές μεταγραφές μας ήρθαν μάλλον από του πουθενά, γιατί όχι λοιπόν και η πέμπτη; Ήδη έχει ξεσπάσει φημολογία για ποδοσφαιριστή από τη Τσάμπιονσιπ και μέσα στις επόμενες ώρες θα δούμε τι ισχύει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ