Απάντηση από την Πορτογαλία o ένας, διορία, αλλιώς τέλος ο άλλος!


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ανοιχτό κεφάλαιο στην Ομόνοια παραμένει και αυτό του Νούνο Ασίς. Θα συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο και να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ομόνοια μετά από μια πενταετία ή θα κουνήσει μαντίλι ο 38χρονος άσος;

Η απάντηση, πάντως, θα δοθεί μέσω… Πορτογαλίας αφού ο Ασίς από το Σάββατο βρίσκεται στην πατρίδα του με την οικογένειά του για προγραμματισμένες διακοπές. Εντός της εβδομάδας θα ενημερώσει τον Νταμπίζα για την απόφασή του.

Όπως πληροφορούμαστε, ο λόγος που θα καθυστερήσει να απαντήσει στην πρόταση του συλλόγου της Λευκωσίας είναι γιατί θέλει να διευκρινίσει κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν στα της τιμητικής του. Ως γνωστόν, στην πρόταση του συλλόγου περιλαμβάνεται και τιμητική συνάντηση και εκτός απροόπτου ο αντίπαλος θα είναι από την Πορτογαλία.

Όσον αφορά στο θέμα του Αντρέ Σκέμπρι αποφασίστηκε να του δοθούν άλλες δύο ημέρες διορία για να μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δεν το πράξει δηλαδή, θα αποτελέσει παρελθόν από την Ομόνοια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ