aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ακόμη πιο κοντά στον τίτλο

Το εντυπωσιακό πέρασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την έδρα της ΑΕΛ, την οποία κέρδισε με 1-3, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος U15, έφερε τους “πράσινους” ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος:

“Το “τριφύλλι” καταγράφει εντυπωσιακή πορεία. Σε 31 παιχνίδια έχει πετύχει 27 νίκες και μόλις τέσσερις ισοπαλίες, παραμένοντας αήττητο. Διατηρεί την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος. Σκόραρε 156 φορές, έχοντας μέσο όρο πέντε γκολ ανά παιχνίδι. Δέχτηκε μόλις δέκα γκολ, δηλαδή 0.3 ανά παιχνίδι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί έντεκα βαθμούς διαφορά από το δεύτερο στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ και 14 από την ΑΕΛ που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Απομένουν άλλες επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και είναι πιθανό οι “πράσινοι” να σπάσουν το φράγμα των 100 βαθμών.

Πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο Άγγελος Ζευκή με 42 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια στην ΟΜΟΝΟΙΑ U17 και U16, επίσης σκοράροντας αρκετά γκολ. Δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας είναι ο Λοΐζος Λοΐζου με 31 γκολ, τρίτος ο Γιώργος Ποντικού με 15 γκολ και τέταρτος ο Αντόνιο Αντώνης Φώτη με 14 γκολ.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της αντίστοιχης εθνικής ομάδας Κύπρου. Ακόμη, ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, κατά τη διάρκεια της σεζόν, αγωνίστηκαν σε παιχνίδια τόσο της U16 όσο και της U17″.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ