aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Άγριο» χώσιμο Νταμπίζα σε Μιλόγεβιτς

«Άγριο» χώσιμο Νταμπίζα σε Μιλόγεβιτς

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις πρόσφατα (στον Sport-fm.com.cy), ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τα «έχωσε» στον Νίκο Νταμπίζα για διάφορα γεγονότα, όταν συνυπήρξαν στην Ομόνοια. Ο Σέρβος, πρώην τεχνικός των πρασίνων, έριξε βέλη κατά του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή για πολλές από τις επιλογές και αποφάσεις του. Ο Νταμπίζας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook απάντησε στον Μιλόγεβιτς με, επίσης, σκληρή γλώσσα.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη στον Μιλόγεβιτς (vid)

«Ο κ. Μιλόγεβιτς προφανώς ξέχασε ότι ο κ. Ασίς τρεις φορές αθέτησε την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του. Για λόγους που έχουν καταγραφεί επίσημα τον Ιούλιο του 2016… Όπως και προφανώς ξέχασε τη συνάντησή μας πριν αναλάβω τα καθήκοντά μου, όπου και του αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπου και συμφωνήσαμε ότι μαζί με τον τεχνικό διευθυντή θα λαμβάνονται οι αποφάσεις. Το “ήθελα να μείνει ο Ασίς και δεν ήθελε ο Νταμπίζας”. Όπως και το ότι “ο Νταμπίζας ήθελε να αποφασίζει για όλα” είναι δηλώσεις ανθρώπου που πουλάει λαϊκισμό και δεν σέβεται τον λόγο του», έγραψε.

Διαβάστε επίσης: Περήφανος ο Νταμπίζας

Και συνέχισε: «Για τη μεταξύ μας συνάντηση πριν αναλάβω τα καθήκοντά μου δεν χρειάζονται πειστήρια. Το γνώριζε η τότε διοίκηση μιας και για να υλοποιηθεί η συμφωνία ήταν απαραίτητο προαπαιτούμενο πρώτα ο προπονητής να γνωρίζει και να συμφωνήσει με τον νέο τρόπο λειτουργίας του σωματείου. Προφανώς ο κ. Μιλόγεβιτς ξέχασε. Ή μάλλον δεν κατάλαβε καλά».

Και κατέληξε: «Γιατί αν αποφάσιζε αυτός για όλα, αυτή τη στιγμή ο Κατελάρης θα βολόδερνε κάπου δανεικός και δεν θα ήταν υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος και βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ