aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ25.000 ευρώ... μακριά!

25.000 ευρώ… μακριά!

Τα συμβόλαια που λήγουν στην Ομόνοια είναι οκτώ, ωστόσο αυτό που απασχολεί περισσότερο τη δεδομένη στιγμή είναι αυτό του Αντρέ Σκέμπρι.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει στην ομάδα και στις δυο θητείες του με το τριφύλλι στο στήθος, είναι σε πολύ καλή ηλικία (συμπληρώνει τα 30 στις 27 Μαΐου), ενώ έγιναν ήδη και επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Δύο μήνες πριν εκπνεύσει η υφιστάμενη συνεργασία της Ομόνοιας και του Μαλτέζου άσου, όλα είναι ρευστά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», η διαφορά που τους χωρίζει παραμένει μεγάλη.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας πρόσφερε στον 30χρονο επιθετικό νέο τριετές συμβόλαιο ύψους 155.000 ευρώ ετησίως. Αύξηση της τάξης του 20% περίπου, αφού σήμερα αμείβεται με 130.000 ευρώ. Ωστόσο, οι απαιτήσεις του Σκέμπρι απέχουν κατά πολύ από την προσφορά της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα, ο Μαλτέζος ζήτησε αρχικά 200.000 ευρώ, με τη διάρκεια του συμβολαίου να τον βρίσκει σύμφωνο. Ακολούθως και αφού του γνωστοποιήθηκε ότι το σωματείο δεν είναι σε θέση να του προσφέρει τέτοιο ποσό, το οποίο κρίνεται υπέρογκο ειδικά για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, επανήλθε ρίχνοντας τις απαιτήσεις τους στις 180.000 ευρώ.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμή έτσι έχουν, με τις δυο πλευρές να χωρίζει μια διαφορά 25.000 ευρώ. Κρίνεται μεγάλη και γίνεται αντιληπτό ότι για να φθάσουν στο σημείο να δώσουν τα χέρια ανανεώνοντας τη συνεργασίας τους θα πρέπει να υπάρξει καλή θέληση και από τα δύο μέρη. Από τη μια ο ποδοσφαιριστής να ρίξει κι άλλο τις απαιτήσεις του και από την άλλη να ανεβάσει σε κάποιο βαθμό την προσφορά της η Ομόνοια.

Ο Σκέμπρι έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο «τριφύλλι», έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας και επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην Ομόνοια. Αν αυτό θα μετρήσει την κρίσιμη στιγμή είναι κάτι που θα διαφανεί στο προσεχές διάστημα.

Και από πλευράς Ομόνοιας έχουν να λένε τα καλύτερα για τη συνεργασία τους με τον ποδοσφαιριστή και την προσφορά του στην ομάδα. Την ίδια ώρα όμως, το χρήμα και η επιβίωση του σωματείου είναι πάνω απ’ όλα. Τόσο για την περίπτωση Σκέμπρι όσο και για τα υπόλοιπα συμβόλαια που λήγουν, θα έχει λόγο (και) ο Νταμπίζας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ