aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: To report της νίκης επί του Εθνικού

Ολυμπιακός: To report της νίκης επί του Εθνικού

Mε ανάρτησή της στην επίσημή της ιστοσελίδα, η διοίκηση του Ολυμπιακού αναφέρεται στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Άσσιας.

Αναλυτικά:

“Έξι στροφές πριν τον τερματισμό, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας φάνηκε συνεπής στις υποχρεώσεις του καταβάλλοντας την ομάδα του Εθνικού Άσσιας με 3-0 στο απογευματινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Μακάρειο Στάδιο.

Η ομάδα μας φρόντισε μόλις στο 11 λεπτό να προηγηθεί με 2-0, καθορίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε στο 8 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλάντη Καπαρτή, σε ανατροπή του Ανδρέα Ασσιώτη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Σωτηρίου σημείωσε το 2-0 με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πεχλιβάνης. Μετά το 2-0 η ομάδα μας συνέχισε μέχρι το 20 να πιέζει για το 3-0. Στο 12 σημειώθηκε τέρμα από τον Βαλάντη Καπαρτή, το οποίο όμως ακυρώθηκε καθότι υποδείχθηκε φάουλ στον επιθετικό της ομάδας μας. Μετά το 20 και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα μας έριξε τους ρυθμούς, δίνοντας γήπεδο στον αντίπαλο, διατηρώντας εντούτοις τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας ευκαιρίες για περαιτέρω διεύρυνση του σκορ. Στο 68 κεφαλιά του Παχίπη, ο οποίος πέρασε στην θέση του Ασσιώτη αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 70 ο Πεχλιβάνης σε τέτ α τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 3-0 ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, μετά από αντεπίθεση της ομάδας μας και ωραίο κατέβασμα του Καπαρτή στον Πεχλιβάνη ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Εντεκάδα: Hidi, Τσιακλής, Χριστοφίδης, Παπαστεριανός, Σωτηρίου, Miguelito (85 Σεραφείμ), Πολυκάρπου, Αντωνίου (75 Αυλωνίτης), Ασσιώτης (65 Παχίπης), Πεχλιβάνης, Καπαρτής

* Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Σωτηρίου (τρίτη), Καπαρτής (τρίτη) και Πολυκάρπου (τέταρτη)

* Οι Torres και Castro δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού (θλάση). Ο Πολυκάρπου, αν και τραυματίας, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο.

* Περίπου 600 φίλοι του Ολυμπιακού σήμερα στο Μακάρειο.

* Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς στις 16.00 στο Μακάρειο Στάδιο για τους 8 του κυπέλλου“.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ