aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΔιπλή η σημασία για τον Ολυμπιακό

Διπλή η σημασία για τον Ολυμπιακό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρώτου γύρου της α΄ φάσης του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός μάζεψε 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Ασφαλώς και τίποτα δεν έχει κριθεί, οπότε οι μαυροπράσινοι γνωρίζουν πολύ καλά πως ο δρόμος είναι μακρύς και επιβάλλεται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και μαχητικότητα την προσπάθειά τους ώστε να καταφέρουν στο φινάλε να παραμείνουν στην Α’ Κατηγορία.

Το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη χαρακτηρίζεται σημαντικό για την ομάδα της Λευκωσίας καθώς αντιμετωπίζει ένα σύνολο που έχει τους ίδιους στόχους και σε περίπτωση που φτάσει στην επιτυχία, αυτή θα έχει διπλή σημασία. Όχι μόνο θα αυξηθεί η διαφορά από τους πράσινους της Λεμεσού στους 6 βαθμούς, αλλά θα οπλιστούν άπαντες στον Ολυμπιακό με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Σε τέτοιας υφής παιχνίδια είναι σημαντικό για τον (νεανικό) Ολυμπιακό να παίρνει το ζητούμενο καθώς τα κέρδη είναι πολλά.

Το γεγονός πως εκτός από τον Καπαρτή (άρχισε το τρέξιμο) δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, δίνει τη δυνατότητα στον Μιχαήλ να παρατάξει την ομάδα του με το καλύτερο δυνατό σχήμα ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος. Ο Χίντι αναμένεται πως θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Αντωνίου, Χριστοφίδης, Σωτηρίου, Σαμάρας. Οι Μιγκελίτο, Πολυκάρπου (ή Σεραφείμ), Πεχλιβάνης, Παχίπης αναμένεται να είναι στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση οι Κάστρο, Τόρες. Αυτό αναφέρουν οι εκτιμήσεις, χωρίς όμως να αποκλείεται να προκύψουν μία ή δύο αλλαγές από τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες και ιδιαίτερα άπαντες πήραν ανάσες ένεκα της διακοπής του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ