Όλο και πιο κοντά στην έξοδο

Ο Μαλτέζος επιθετικός ανέμενε βελτιωμένη πρόταση από τον Νταμπίζα σε σχέση με αυτήν που του είχε προσφέρει το σωματείο προηγουμένως...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η δεύτερη θητεία του Αντρέ Σκέμπρι στην Ομόνοια, φαίνεται να έχει ήδη ολοκληρωθεί από τις 31 Μαΐου. Ο Μαλτέζος επιθετικός ανέμενε βελτιωμένη πρόταση από τον Νταμπίζα σε σχέση με αυτήν που του είχε προσφέρει το σωματείο προηγουμένως.

Εντούτοις, η πρόταση του τεχνικού διευθυντή ήταν χαμηλότερη (προσθέτοντας κάποια μπόνους), γεγονός που δυσαρέστησε τον 30χρονο ποδοσφαιριστή σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του.

Παρόλο που ακόμη δεν έχει απαντήσει στον Νταμπίζα αν αποδέχεται ή όχι την προσφορά του, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο με τα σημερινά δεδομένα ο Σκέμπρι να φοράει φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος τη νέα περίοδο. Παράλληλα ο Μαλτέζος έχει προγραμματίσει διακοπές και η επάνοδός του θα γινόταν μετά από αρκετές μέρες, κάτι που φαίνεται να μην ευνοεί ο Νταμπίζας.

Την ίδια ώρα, ο Σκέμπρι μελετά κι άλλες προτάσεις. Μια απ’ αυτές είναι από την ΑΕΚ, ωστόσο ενδέχεται να θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Κύπρου, παρόλο που όλα είναι πιθανά.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ