Όλο και πιο κοντά στην έξοδο

Ο Μαλτέζος επιθετικός ανέμενε βελτιωμένη πρόταση από τον Νταμπίζα σε σχέση με αυτήν που του είχε προσφέρει το σωματείο προηγουμένως...


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η δεύτερη θητεία του Αντρέ Σκέμπρι στην Ομόνοια, φαίνεται να έχει ήδη ολοκληρωθεί από τις 31 Μαΐου. Ο Μαλτέζος επιθετικός ανέμενε βελτιωμένη πρόταση από τον Νταμπίζα σε σχέση με αυτήν που του είχε προσφέρει το σωματείο προηγουμένως.

Εντούτοις, η πρόταση του τεχνικού διευθυντή ήταν χαμηλότερη (προσθέτοντας κάποια μπόνους), γεγονός που δυσαρέστησε τον 30χρονο ποδοσφαιριστή σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του.

CYTAVISION - Live Sports

Παρόλο που ακόμη δεν έχει απαντήσει στον Νταμπίζα αν αποδέχεται ή όχι την προσφορά του, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο με τα σημερινά δεδομένα ο Σκέμπρι να φοράει φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος τη νέα περίοδο. Παράλληλα ο Μαλτέζος έχει προγραμματίσει διακοπές και η επάνοδός του θα γινόταν μετά από αρκετές μέρες, κάτι που φαίνεται να μην ευνοεί ο Νταμπίζας.

Την ίδια ώρα, ο Σκέμπρι μελετά κι άλλες προτάσεις. Μια απ’ αυτές είναι από την ΑΕΚ, ωστόσο ενδέχεται να θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Κύπρου, παρόλο που όλα είναι πιθανά.