aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Όλη η δράση στο Κίτιον

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, με την οποία αρχίζει και ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα γίνει στο Κίτιον (15:00), η πρωτοπόρος Πετρολίνα ΑΕΚ υποδέχεται το Παραλίμνι.

Η ομάδα της Λάρνακας που συγκατοικεί με τον Κεραυνό στο ρετιρέ του πίνακα κατάταξης με 11 βαθμούς, θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στην κορυφή. Από την άλλη, οι βυσσινί είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και ταξιδεύουν στη Λάρνακα με μοναδικό σκοπό να κάνουν την έκπληξη και να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα.

Λίγες ώρες αργότερα (19:30) στο ίδιο γήπεδο, θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Κεραυνό. Το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των γαλαζοκιτρίνων, όμως θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision 6.

Και οι δύο ομάδες έχουν στόχο το θετικό αποτέλεσμα, για να παραμείνουν όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα, αφού έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 10 βαθμούς, ενώ οι ερυθροκίτρινοι είναι στην κορυφή μαζί με την Πετρολίνα ΑΕΚ. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με το ματς στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» μεταξύ της ΕΘΑ και το ΑΠΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ