aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌλα του Σκέμπρι τα καλά!

Όλα του Σκέμπρι τα καλά!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Αντρέ Σκέμπρι την Παρασκευή είχε γενέθλια. Έκλεισε τα 30 ο Μαλτέζος αφού είναι γεννημένος στις 27 Μαΐου 1986. Χθες, είχε μια πιο σημαντική στιγμή στη ζωή του, αφού πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων.

Νυμφεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη συμπατριώτισσά του Κλαρίσα και το διασκέδασε. Πλέον, από σήμερα ο 30χρονος άσος σκέφτεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αναμένοντας πρόταση από τον Νταμπίζα για ανανέωση της συνεργασίας του με την Ομόνοια.

Αυτή είναι η ενημέρωση που έλαβε από τον τεχνικό διευθυντή των πρασίνων και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέχρι και την Τρίτη 31 Μαΐου οπόταν και εκπνέει το συμβόλαιο που διατηρεί με τον σύλλογο της Λευκωσίας. Η διαφορά που χώριζε την Ομόνοια και τον Σκέμπρι στην πρόταση που του έγινε από το σωματείο προ του αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο «Ντάμπι», ήταν 25.000 ευρώ.

Η προσφορά της Ομόνοιας ήταν 155.000 ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο, με τις απαιτήσεις του Μαλτέζου να ανέρχονται στις 180.000 ευρώ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής ενημέρωσε τον Σκέμπρι πως, από τη στιγμή που έχει αυτός, πλέον, την ευθύνη για το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν, η συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του θα αρχίσει από μηδενική βάση.

Προ ημερών ο «Ντάμπι» είχε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και του εξέφρασε την πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και να είναι σε αναμονή για την πρότασή του. Ο διεθνής άσος είναι σε αναμονή, προσδοκώντας ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη αφού, όπως έχει διαμηνύσει, «στην Κύπρο μόνο για την Ομόνοια».

Σε αντίθετη περίπτωση, θα κοιτάξει για ομάδα στο εξωτερικό, καθώς ήδη έχει προσεγγιστεί από συλλόγους. Μέχρι την Τρίτη αναμένονται εξελίξεις και από τη στιγμή που υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές εκφράζεται αισιοδοξία πως στο τέλος θα δώσουν τα χέρια.

Από την άλλη, ο Νταμπίζας είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει μιλήσει με τους Μπράνα Ίλιτς και Γιώργο Μανούσο. Επιθετικούς ποδοσφαιριστές που φέρουν αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Σκέμπρι. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κατάληξη με τον Μαλτέζο, να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός εκ των δύο, αν όχι και των δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ