aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΌλα τα τραγικά λάθη του Ψευδιώτη

Όλα τα τραγικά λάθη του Ψευδιώτη

Το πρόσωπο, η φάση και η τραγική διαιτησία του Κώστα Ψευδιώτη στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Ο Κώστας Ψευδιώτης αποδείχθηκε πολύ αδύνατος. Υπέπεσε σε σωρεία λαθών στον πειθαρχικό έλεγχο. Αρκετά αυστηρή η αποβολή του Βάντερ (44’), αψυχολόγητη αυτή του Αρουαμπαρένα (90’+1’) που έπεσε πάνω στον διαιτητή στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την μπάλα. Ακόμη, μπορούσε να αποβάλει τον Μπαράλ για αγκωνιά στον Νικολάου (42’). Επίσης, πολύ λίγα τα 5 λεπτά για επιπρόσθετος χρόνος αφού οι διακοπές που υπήρξαν ήταν αρκετές και ιδιαίτερα μετά το γκολ της ΑΕΛ όπου υπήρξε διαπληκτισμός από τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Σοβαρό και το λάθος του πρώτου βοηθού Μιχάλη Σωτηρίου στο 67’, που υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Μπαράλ που ήταν μόνος απέναντι στον Ρομό.

ΜΠΑΡΑΛ: Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 30ο λεπτό στη θέση του Μπερτόλιο, είχε πολύ καλή παρουσία και πέτυχε το «χρυσό» γκολ (όπως αποδείχθηκε) για τον ΑΠΟΕΛ. Έκανε με το παραπάνω τη δουλειά του. Βοήθησε πολύ με τα τρεξίματά του και έδειξε πως έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα της Λευκωσίας.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ στο 51ο λεπτό από τον Μπαράλ άλλαξε τις ισορροπίες. Ήταν το γκολ που τόσο πολύ ήθελε ο ΑΠΟΕΛ αφού στη συνέχεια η ΑΕΛ έψαχνε δυο γκολ για να προκριθεί. Αδράνησε η άμυνα της ΑΕΛ και ο Μπαράλ αξιοποίησε το λάθος του Λαφράνς και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και τον έχρισε ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και την πήρε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ