aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟι είκοσι πιο αστείες γκέλες τερματοφυλάκων (vid)

Οι είκοσι πιο αστείες γκέλες τερματοφυλάκων (vid)

Μια θέση δύσκολη. Ίσως από τις δυσκολότερες στο γήπεδο. Θέση δύσκολη αλλά και πολύτιμη. Η ομάδα εμπιστεύεται στον τερματοφύλακα τα γκολπόστ της και ουσιαστικά περιμένει από αυτόν να την γλιτώσει την ύστατη στιγμή από λάθη των αμυντικών της ομάδας και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Έτσι, ουσιαστικά το λάθος, γι αυτόν τον παίκτη είναι απαγορευτικό. Όταν μάλιστα το κάνει και η ήττα ή η όποια απώλεια βαθμών έρθει από δικό του λάθος τότε γίνεται και ο «μοιραίος» του ματς, ακούγοντας όλα τα «κοσμητικά» επίθετα της κερκίδας και φυσικά το λάθος του γίνεται… διαχρονικό αφού κανείς δεν το ξεχνά.

Ο ίδιος συνήθως μοιάζει απαρηγόρητος αλλά όπως και αν προσπαθήσει να δικαιολογηθεί, η «γκέλα» του έχει χρεωθεί. Ωστόσο, πραγματικά, δεν είναι λίγες οι φορές όμως που οι τερματοφύλακες «κρεμάνε» την ομάδα τους, κάνοντας τραγικά και ανόητα λάθη με αποτέλεσμα να δεχτούν γκολ.

Κάποιες φορές ωστόσο τα λάθη τους είναι μεν «τραγικά» για την ομάδα, αλλά χαρίζουν άφθονο γέλιο σε όσους παρακολουθούν.

Μερικές από τις γκέλες που χάρισαν γέλιο στο παρακάτω βίντεο:

Ενδεχομένως να γέλασαν και οι ίδιοι πολύ όταν τις είδαν ξανά με ηρεμία, μετά την πρώτη ψυχρολουσία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ