Ο Τιμούρ στη «μέγκενη» και η «βουβή» στάση

ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΕΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Δεν αποτελεί μυστικό πως ο Πρόδρομος Πετρίδης όποτε σοβούσε (αγωνιστική και όχι μόνο) κρίση στον ΑΠΟΕΛ πάντα (μα πάντα) μάζευε τα κάστανα κοντά του και έκανε ό,τι αυτός νόμιζε καλύτερο για την ομάδα.

Άλλο τόσο βέβαιο είναι πως ο πρόεδρος πάντα (μα πάντα) αφουγκραζόταν την κοινή γνώμη και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, πριν πάρει μια απόφαση. Τα δεδομένα είναι και τώρα τα ίδια.

Ο Τιμούρ βρίσκεται στη «μέγκενη» των οπαδών (και όχι μόνο) που ολοένα σφίγγει και πιο πολύ, το κλίμα στον Αρχάγγελο στράβωσε, η ατμόσφαιρα μυρίζει «μπαρούτι» και όλοι περιμένουν την ετυμηγορία του προέδρου.

Ο Πρόδρομος δέχεται (από το Σάββατο το βράδυ) από παντού πολλές και έντονες πιέσεις αλλά προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος και το γεγονός ότι δεν πήγε (ακόμα) στον «Αρχάγγελο» (αντ’ αυτού πήγε σήμερα ο αντιπρόεδρος Χάρης Φωτίου) πολλοί το θεωρούν δείγμα των προθέσεων του, κάτι που έπραξε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, χωρίς αυτό και πάλι να αποτελεί σαφή ένδειξη και απόδειξη για την τελική του ετυμηγορία …

ΠΗΓΗgoal news
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ