aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗO Tιμούρ για την επιστροφή του

O Tιμούρ για την επιστροφή του

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Με αφορμή την πρόσκληση που πήρε από τον τεράστιο Άλαν Σίρερ για ένα φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 9 Οκτωβρίου, μεταξύ των θρύλων της Νιουκάσλ και διαφόρων ποδοσφαιριστών της Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε στην ιστοσελίδα chroniclelive.co.uk.

Ανάμεσα σε άλλα, ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε:

“Είναι ωραίο να κοιτάζω πίσω. Πέρασα όμορφα στην Αγγλία και ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για την ποδοσφαιρική μου καριέρα”.

“Πάντοτε παρακολουθώ τις εξελίξεις στη Νιουκάσλ από τότε που έφυγα”.

“Είναι απογοητευτικό να βλέπεις να υποφέρουν τα τελευταία χρόνια”.

“Θέλω και πάλι να δω την ομάδα στις κορυφαίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου και να φτάσει εκεί που οι φίλαθλοι ονειρεύονται, γιατί είναι μεταξύ των καλύτερων του κόσμου”.

“Ήταν σπουδαίο που μπόρεσα να βοηθήσω τη Νιουκάσλ να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν φανταστικό να συμμετέχεις σε μία τέτοια διοργάνωση με μία ομάδα, όπως η Νιουκάσλ, κάτι που είναι δυσκολότερο να το πράξεις τώρα, πόσο μάλλον ως προπονητής”.

“Όταν ανέλαβα την Εθνική Γεωργίας, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από εμένα και τους παίκτες. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα”.

ketsbaia

“Οι φιλοδοξίες υπάρχουν, αλλά είναι δύσκολο να προοδεύσεις, εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης των παικτών. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο διαφορετικά τώρα”.

“Στη Νιουκάσλ ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πράγματα ως παίκτης, ενώ ως προπονητής είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ποιος ξέρει όμως, ίσως μια μέρα να επιστρέψω. Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στην πολύ καλή δουλειά που έχω στην Αθήνα”.

“Δυστυχώς, αρκετός κόσμος χρειάζεται τη βοήθειά μας, έτσι από τη στιγμή που μπορούμε να κάνουμε κάτι, τότε είναι σημαντικό για εμάς. Έλαβε την πρόσκληση, έτσι ελπίζω κι ανυπομονώ να επιστρέψω στη Νιουκάσλ. Είναι μία φανταστική ευκαιρία να δω κάποιους παλιούς φίλους και να μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο και πάλι, για ένα σπουδαίο σκοπό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ