Ο Παπαχριστοφόρου και οι άλλοι δανεικοί

Η ΑΕΖ άρχισε συνεργασία με τον Απόλλωνα για παραχώρηση παικτών...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΖ προχωρά βάσει προγράμματος. Μετά τη συμφωνία με τον 30χρονο Ελλαδίτη αριστερό εξτρέμ Κωνσταντίνο Πάγκαλο, ο οποίος ανήκε την περασμένη σεζόν στον Πλατανιά, αποκτήθηκε ο νεαρός επιθετικός Μάριος Παπαχριστοφόρου με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα ακολουθήσουν και άλλες συμφωνίες με υποσχετική. Η διοίκηση του σωματείου του Ζακακίου άρχισε συνεργασία με την αντίστοιχη των κυανόλευκων, για παραχώρηση δανεικών ποδοσφαιριστών.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Νικόλας Μαρτίδης, θα επιλέξει σύντομα τους επόμενους. Από εκεί και πέρα, ο Κύπριος τεχνικός συνεχίζει την προσπάθεια για να εμπλουτίσει το έμψυχο δυναμικό, με στόχο να επιτευχθεί μία καλή πορεία στην Α’ Κατηγορία.

Εν τω μεταξύ, το πιο πιθανό είναι ότι η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο. Για την ώρα, μοιάζει απομακρυσμένη η πιθανότητα να γίνει μετάβαση για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό, παρόλο που δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια.

Υπάρχουν, πάντως, οι εναλλακτικές λύσεις για μετάβαση στις Πλάτρες ή στην Κακοπετριά. «Όπου και να γίνει η προετοιμασία, για μας το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά. Εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις, όμως το πιο σημαντικό για μας τώρα είναι να ολοκληρώσουμε το ρόστερ», δήλωσε στο «Goal» ο Νικόλας Μαρτίδης.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ