aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟ Παφιακός πήρε το ντέρμπι

Ο Παφιακός πήρε το ντέρμπι

Σ’ ένα συναρπαστικό αγώνα, ο Παφιακός νίκησε με 3-2 σετ (25-18, 21-25, 26-24, 25-27, 15-9) την Αναγέννηση Δερύνειας, αύξησε τη διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες και εδραιώθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας, που ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Πετόσφαιρας Ανδρών, έγινε στο «Θεμιστόκλειο» λόγω της ακαταλληλότητας της αίθουσας «Αφροδίτη» εξαιτίας εργασιών της ΑΗΚ. Οι Παφίτες πήραν το δίποντο, μείωσαν στους δυο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ομόνοια και πλέον το ντέρμπι της Δευτέρας, 28 Ιανουαρίου 2019, αποκτά τεράστια σημασία. Η Αναγέννηση με το βαθμό διατηρήθηκε τρίτη με 21 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον ΑΠΟΕΛ.

Στον άλλο αγώνα, εύκολο βράδυ είχε ο ΑΠΟΕΛ αφού επικράτησε με 3-0 σετ (25-6, 25-15, 25-17) της ΑΕ Καραβά στο Λευκόθεο. Οι γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, 1 περισσότερο από την 5η Νέα Σαλαμίνα. Την Παρασκευή οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα Εθνικό Λατσιών.

Με νίκες των Α.Ο. Διόνυσου και της Ολυμπιάς Φρενάρους άνοιξε χθες η αυλαία του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β’ Κατηγορίας Ανδρών. Στους πρώτους προημιτελικούς ο Α.Ο. Διόνυσος κέρδισε την Ε.Ν.Α.ΑΘ. με 3-0 σετ και η Ολυμπιάς Φρ. σε ένα πολύ ανταγωνιστικό αγώνα τον ΑΠΟΚ, επίσης, με 3-0 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ