aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟ Νταβίδ Ανιόν, η Δόξα και η Νέα Σαλαμίνα

Ο Νταβίδ Ανιόν, η Δόξα και η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πριν από λίγο καιρό, ο Ισπανός επιθετικός Νταβίδ Ανιόν, ανέφερε σε ισπανικό Μέσο ότι δέχθηκε κρούση από ομάδες της Κύπρου, της Ελλάδας, αλλά και της Πολωνίας. Ο 29χρονος επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Ποντεβέδρα (γ’ κατηγορία Ισπανίας) με την οποία είχε μία αρκετά καλή σεζόν φέτος και ψάχνεται για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, με διάφορους ατζέντηδες να προτείνουν δεξιά και αριστερά.

Η ιστοσελίδα μας είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Ισπανός επιθετικός προτάθηκε στη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε, η επιτροπή προγραμματισμού δεν μπήκε καν στη διαδικασία αξιολόγησής του, τουλάχιστον μέχρι πολύ πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Δέχθηκε πρόταση (και) από κυπριακή ομάδα

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, πιθανότατα να έχει στην… ακίδα της αξιολόγησης καλύτερες περιπτώσεις παικτών για τις θέσεις στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, ο Ανιόν δέχθηκε προφορική κρούση από τη Δόξα, αλλά δεν του κατατέθηκε καμία πρόταση.

Το κασέ του ποδοσφαιριστή θεωρείται αρκετά υψηλό για τα δεδομένα και των δύο ομάδων, οι οποίες κινούνται στην πολιτική της… υπομονής, καθώς ευελπιστούν πως όσο περνάει ο καιρός, οι απαιτήσεις διαφόρων παικτών μειώνονται και μπορούν να δελεάσουν ευκολότερα κάποιους στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ