Ο MVP Ακοράν, το 2-0 και ο Μασιάς

Το πρόσωπο, η φάση και η διαιτησία του ΑΕΚ-Ομόνοια...

Για να έλθει η μεγάλη νίκη με 4-2 επί της Ομόνοιας, πολύ καλή παρουσία είχαν πολλοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ιδιαίτερα στην επίθεση, ωστόσο ο τίτλος του κορυφαίου πάει στον Ακοράν Μπαρέρα.

Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, ενώ κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Επίσης, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και από τα πόδια του έφυγαν αρκετές μπαλιές προς τους επιθετικούς της ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που δημιουργεί και εκτελεί.

Σχετικά με τη σημαντικότερη φάση, θεωρούμε πως είναι αυτή με την οποία διαμορφώθηκε το 2-0. Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ήλθε δυο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη όπως και έγινε. Το προβάδισμα δυο τερμάτων ήταν σημαντικό για την ομάδα της Λάρνακας, ενώ «σκότωσε» την ψυχολογία των αντιπάλων της.

Αρκετά καλή η διαιτησία του Μασιά. Το πέναλτι που καταλόγισε σε ανατροπή του Ακοράν από τον Ντάριο Κρέσιτς ήταν πεντακάθαρο, ενώ δεν υπήρξε δύσκολη φάση για τον διεθνή διαιτητή. Σε γενικές γραμμές καλή και η παρουσία των βοηθών του, που παρόλο που είχαν μια-δυο δύσκολες φάσεις οφσάιντ, ήταν σωστοί.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ