aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μακρής και οι επόμενες κινήσεις

Ο Μακρής και οι επόμενες κινήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο στόχος των ανθρώπων της Πάφος FC είναι να δώσουν ευκαιρίες σε Κύπριους και σε βάθος χρόνου να αγωνιστούν περισσότεροι στην ομάδα του. Μετά την υπογραφή για επέκταση της συνεργασίας με τον Ζαχαρίου και την απόκτηση του Πέτρου, κινούνται και προς την πλευρά του Ανδρέα Μακρή.

Συζητούν μαζί του και κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. «Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας και με άλλο κυπριακό στοιχείο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις και πιθανό να ανακοινωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου Πολύβιος Παλιούρας.

Διαβάστε επίσης: Αινιγματικός, ίσως πικραμένος και… «πάρτε με τηλέφωνο»

Από το έμψυχο δυναμικό της περασμένης σεζόν έγινε προσπάθεια να παραμείνει για άλλον ένα χρόνο ο Γεράσιμος Φυλακτού, όμως όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην Ομόνοια. Στην Παφιακή ομάδα υπάρχει υγιές οικονομικό οργανόγραμμα και βάσει αυτού προχωρούν.

«Πέραν από τους Ρώσους επενδυτές, η ανάμιξη επιφανών Παφιτών στο νέο διοικητικό συμβούλιο έχει δώσει άλλη οντότητα στον σύλλογο, που ψάχνει γα τη σταθεροποίησή του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Κάθε μας κίνηση είναι προσεκτική. Γνωρίζουμε πως με δώδεκα ομάδες τα νέο πρωτάθλημα, θα είναι δύσκολο και η προσπάθειά μας είναι να μην αποτύχουμε στις επιλογές μας», ανέφερε ακόμη ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ