Ο Κύπρου φεύγει, ο Ράντου έρχεται

Ο 24χρονος επιθετικός του Άρη θα μεταβεί την Κυριακή στη Σλοβενία, όπου προετοιμάζεται η ρουμανική ομάδα και τη Δευτέρα θα λάβει μέρος σε φιλικό παιχνίδι...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλα δείχνουν πως ο Θεοδόσης Κύπρου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, της οποίας προπονητής είναι ο Ιοάν Αντόνε. Ο 24χρονος επιθετικός του Άρη θα μεταβεί την Κυριακή στη Σλοβενία, όπου προετοιμάζεται η ρουμανική ομάδα και τη Δευτέρα θα λάβει μέρος σε φιλικό παιχνίδι.

Πριν πέσουν οι υπογραφές, οι Ρουμάνοι θέλουν να διαπιστώσουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Κύπριος φορ. Εκτός απροόπτου, ο Κύπρου θα συνεχίσει την καριέρα του στο ρουμάνικο πρωτάθλημα.

Την περίοδο που έληξε, ο Κύπρου είχε πολύ καλή παρουσία και ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού. Δεν είναι και το πιο εύκολο να αγωνιστεί κάποιος με τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας στη Ρουμανία, όμως ο Κύπρου έδειξε ότι έχει τα εφόδια για να τα καταφέρει. Ο σύλλογος της Λεμεσού θα καρπωθεί ένα ποσό που ικανοποίησε τη διοίκησή του, από την προδιαγραφόμενη μετεγγραφή.

Ένας φεύγει, άλλος έρχεται στον Άρη, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών χρόνων, ο 19χρονος Ρουμάνος μπακ Αντρέι Ράντου. Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και τη σεζόν που πέρασε βρισκόταν στην Μπέρσενι. Θεωρείται εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και μετρά διεθνείς συμμετοχές.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ