aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Κρίστιανσεν θυμήθηκε τον Ρόκα!

Ο Κρίστιανσεν θυμήθηκε τον Ρόκα!

Συνεχίζεται το… μπαράζ δηλώσεων του Τόμας Κρίστιανσεν μετά την σπουδαία σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λιντς Γιουνάιτεντ. Ο Δανός τέως κόουτς του ΑΠΟΕΛ και πρώην της ΑΕΚ, μίλησε και στην καταλανική «Sport».

Πάνω-κάτω, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για τη νέα στροφή στην καριέρα του, για όλα όσα έζησε στην Κύπρο, ενώ δεν ξέχασε τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε τον Κρίστιανσεν για προπονητή στην ΑΕΚ και από αυτό το γεγονός άρχισε μία σπουδαία καριέρα.

«Έγινα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο με την πρόταση που μου έκανε η Λιντς», είπε αρχικά, ενώ για την τριετή παρουσία του στην Κύπρο σχολίασε: «Ο Τσάβι Ρόκα μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ. Λόγω της δουλειάς μου εκεί, με ψήφισαν καλύτερο προπονητή στην Κύπρο και μετά πήγα στον ΑΠΟΕΛ. Εκεί ήταν διαφορετικά, πολύ μεγαλύτερη η πίεση, αλλά πήγαμε καλά κυρίως στην Ευρώπη όπου αποκλείσαμε την Μπιλμπάο».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφέρει ο Κρίστιανσεν ότι είναι υποστηρικτής της φιλοσοφίας του Γιόχαν Κρόιφ. Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα της συνέντευξης του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ