Ο Ιδιάκεθ προκαλεί ελαφρύ πονοκέφαλο

Θα έρθει στην Κύπρο τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ανακοινώθηκε στις 31 Μαΐου από τη διοίκηση της ΑΕΚ, όμως όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να περάσει σχεδόν ένας μήνας για να μπορέσει και ο ίδιος να γνωρίσει την ομάδα, τους νέους του παίκτες και την Κύπρο.

Μετά και τη νίκη της Γέιδα με 3-0 κόντρα στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ιδιάκεθ θα παραμείνει άλλες δυο βδομάδες στην Ισπανία για τον «τελικό» ανόδου (στη β’ κατηγορία Ισπανίας) που θα δώσει η ομάδα του.

Η κάθοδός του στην Κύπρο υπολογίζεται να γίνει στο διήμερο 26 – 27 Ιουνίου. Δηλαδή, τέσσερις περίπου μέρες πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους Λαρνακείς, όμως ο Ρόκα γνώριζε εξ αρχής ότι ήταν ένα πιθανό σενάριο αυτό και δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα.

Πάντως και από την Πολωνία, όπου προετοιμάζεται η ομάδα ο τεχνικός διευθυντής συνεχίζει να εργάζεται για την ενίσχυση. Σε μια βδομάδα η ΑΕΚ θα πρέπει να δηλώσει το ρόστερ της για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και μέχρι τότε δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες εξελίξεις.

Ακόμη όμως κι αν δεν έρθει νέα κίνηση ενίσχυσης στην ομάδα της Λάρνακας πιστεύουν ακράδαντα ότι υπάρχει ήδη ο βασικός κορμός που θα μπορέσει να ανταποκριθεί όπως πρέπει, στις πρώτες υποχρεώσεις του συλλόγου στα ευρωπαϊκά σαλόνια και να εξασφαλίσει με σοβαρότητα την πρόκριση.

Το θέμα τερματοφύλακα σίγουρα απασχολεί, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Στην ΑΕΚ δεν αποκλείεται να περιμένουν να δουν ποια εξέλιξη θα έχει η περίπτωση Τόνιο και μετά να προχωρήσουν περαιτέρω.

Στον αγωνιστικό τομέα χθες η ομάδα είχε πρωινή προπόνηση. Ενημέρωση αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχει, αφού η ΑΕΚ πήρε αυτή την παράξενη απόφαση να μην ενημερώνει κανέναν για το τι γίνεται. Σήμερα η προετοιμασία στην Πολωνία συνεχίζεται με πρωινή και απογευματινή προπόνηση.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ