aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Ιδιάκεθ για το πέναλτι και τον τριπλάσιο προϋπολογισμό!

Ο Ιδιάκεθ για το πέναλτι και τον τριπλάσιο προϋπολογισμό!

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ στην συνέντευξη Τύπου  μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος σχολίασε με τον δικό του τρόπο το πέναλτι που κέρδισαν οι γαλαζοκίτρινοι αλλά και το γεγονός ότι έχουν τριπλάσιο προϋπολογισμό.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και από τον τρόπο που έπαιξαν. Παρά τις πολλές αλλαγές διατηρήσαμε την κεντρική μας ιδέα. Ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο.. πάλι με ακόμη ένα πέναλτι (γέλια). Η ομάδα δέχτηκε ένα δεύτερο γκολ από λάθος, από μια στημένη φάση. Στη συνέχεια αντέδρασε, μείωσε, προσπάθησε να ισοφαρίσει. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Νέλσον, δεχτήκαμε το τρίτο γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Παρόλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που προσπάθησαν σήμερα να αγωνιστούν.

Διαβάστε επίσης: Άλωσε την Αρένα και περιμένει τον Απόλλωνα!

Καταλαβαίνω ότι ανταγωνιζόμαστε μια ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ που έχει τριπλάσιο ο προϋπολογισμό από εμάς. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν υστερούμε απέναντι σε καμία ομάδα. Έχουμε την δική μας ξεκάθαρη ιδέα.

Διαβάστε επίσης: Σωστός ο Νικολάου στο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την υποστήριξη τους σήμερα. Τους καλούμε να έρθουν και την Τετάρτη, στην έδρα του ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Θέλουμε να έχουμε την υποστήριξη από τον κόσμο μας. Παίζουμε το δεύτερο ημιτελικό και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάμε στον τελικό και θέλουμε να έρθει να μας στηρίξει ο κόσμος μας».

Διαβάστε επίσης: Το διπλό του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΚ (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ