aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΟ ένας «αντίο», ο άλλος πρωτιά

Ο ένας «αντίο», ο άλλος πρωτιά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η τελευταία παράσταση για τους Ολυμπιακό και Ερμή στην τρέχουσα σεζόν, θα δοθεί σήμερα στο Μακάρειο (17:00, Cytavision Sports 7). Οι μαυροπράσινοι έχουν μοναδικό κίνητρο να αποχαιρετίσουν με νίκη την Α’ Κατηγορία, αφού έχουν υποβιβαστεί προ πολλού. Το θετικό γι’ αυτούς είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, αν και ο Κυριάκος Πολυκάρπου προτίθεται για ακόμη μία φορά να δώσει χρόνο σε νεαρούς.

Από την πλευρά τους, οι «φτεροπόδαροι» θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή του β’ ομίλου και να ελπίζουν στην πρωτιά, σε περίπτωση που δεν νικήσουν αύριο οι Δόξα και Νέα Σαλαμίνα τις Πάφος FC και Αλκή αντιστοίχως. Το πιο σημαντικό όμως για την ομάδα της Αραδίππου είναι να κλείσει νικηφόρα μία δύσκολη σεζόν. Ο Κώστας Καϊάφας δεν έχει πολλές επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και ουσιαστικά με 13-14 παίκτες που έχει θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η προσοχή όλων στις τάξεις των μαυροκόκκινων είναι στραμμένη πλέον αποκλειστικά στο κεφάλαιο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Ερμής είναι υποχρεωμένος να κάνει ριζικές αλλαγές για να διεκδικήσει τους υψηλούς του στόχους και να τον βρει η νέα σεζόν πολύ πιο δυνατό. Δεν είναι εύκολο, όμως, και με τη βοήθεια του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα φτάσει στα επίπεδα που όλοι θέλουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ