Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τις αλλαγές του

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ πως δικαιώθηκε για τις επιλογές του στο παιχνίδι και πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αν και έλειψε το γκολ.

Για τον αγώνα: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Βάλαμε τον αντίπαλο στο δικό του μισό. Είχαμε καλές προϋποθέσεις αλλά σε ένα τέτοιο ματς δεν είχαμε καλές τελικές προσπάθειες και καλή τελική πάσα. Είναι από τα ματς που πάω γεμάτος στο σπίτι. Ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο πάθος και ένταση. Το αποτέλεσμα δε μας δικαιώνει αλλά με αυτή την προσπάθεια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τις αλλαγές του: «Εγώ πρέπει να διαχειριστώ παιχνίδι όπως κρίνω σωστό. Επειδή είχαμε φέρει καλή πίεση, δεν ήθελα να βγει νωρίς ο Ντελατόρε, αλλά δεν έχει φυσική κατάσταση για 90 λεπτά. Έπρεπε να βγει περίπου στο 65-70. Από εκεί και πέρα, επειδή ο Φαρίας έφαγε όλο το γήπεδο και καθάριζε τις φάσεις, ήθελα να βάλω δίπλα του έναν παίκτη να είναι πιο δημιουργικός όπως ο Ορ και το κατάφερε. Μετά τις αλλαγές γίναμε ακόμα πιο πιεστικοί. Η εικόνα στο σκεπτικό δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές του προπονητή».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ