aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Ο Δήμαρχος μας είναι Ομονοιάτης και υπάγεται δεξιός»

«Ο Δήμαρχος μας είναι Ομονοιάτης και υπάγεται δεξιός»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να αποτελείται από περισσότερες ομάδες εξέφρασε ο Λούκας Φανιέρος σε χθεσινές του δηλώσεις θεωρώντας ζημιά για τα μικρά σωματεία το πρωτάθλημα 12 ομάδων.

«Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός. Θα πάμε σε Γενική συνέλευση οι μικρομεσαίες ομάδες και θα αιτηθούμε αύξηση ομάδων. Θέλουμε να έχουμε περισσότερους Κύπριους. Οι άλλοι δεν θέλουν τους Κύπριους, θέλουν να φέρνουν αρκετούς ξένους. Οι παίκτες που ξεχωρίζουν είναι λίγοι και το βλέπουμε από την Εθνική μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στον «Άστρα».

Διαβάστε επίσης: «Το φκιολί του Αράπη στην Αραδίππου» και τα ναρκωτικά

Όσον αφορά στα μεταγραφικά έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Κώστας Καϊάφας και Βέσκο Μιχαήλοβιτς είναι σε πλήρη συνεργασία και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το προπονητικό τιμ.

Διαβάστε επίσης: Φανιέρος: «Η φετινή πρώτη εξάδα είναι η χειρότερη»

Ακολούθως τα έβαλε για μία ακόμη φορά με το Δημαρχείο της Αραδίππου για το θέμα του γηπέδου: «Δεν είναι θέμα οικονομικό, είναι ψυχολογικό. Να βρούμε έναν τρόπο να πάρουμε την Ομόνοια Αραδίππου πρώτη κατηγορία, να ησυχάσουμε. Εμείς είμαστε ζητιάνοι. Ο Δήμαρχος μας είναι Ομονοιάτης, υπάγεται δεξιός».

Οι «φτεροπόδαροι» δείχνουν πρόθεση να ενισχυθούν με Κύπριους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Φανιέρος δήλωσε ότι ο πρωταθλητής θα πρέπει να αναδεικνύεται χωρίς πλέι οφ ή να γίνουν οκτώ ομάδες στο πρώτο γκρουπ για την υπόθεση τίτλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ