aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ… χρυσός Πίττας, ο Πίτι κι ο απαρατήρητος ψηλός ρεφ!

Ο… χρυσός Πίττας, ο Πίτι κι ο απαρατήρητος ψηλός ρεφ!

Ο νεαρός Γιάννης Πίττας μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 82’ του ντέρμπι με την ΑΕΛ και στις καθυστερήσεις κατάφερε να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα. Ο μικρός έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω και απόδειξε ότι μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη μονάδα για την ομάδα του για την συνέχεια της σεζόν, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Όσον αφορά στη φάση που θεωρούμε ως σημαντική, πέραν του γκολ του Πίττα, καταγράφουμε αυτή στο 28’. Οι Σοάρες, Αϊρόσα και Πίτι συνεργάστηκαν άψογα, άδειασαν όλο τον αμυντικό μηχανισμό του Απόλλωνα και με τον Ισπανό να σκοράρει έδωσαν άλλο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου. Χωρίς γκολ το παιχνίδι θα ήταν άτονο και το προβάδισμα της ΑΕΛ έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο ντέρμπι.

Ο Βασίλης Δημητρίου πέρασε απαρατήρητος. Έκανε καλή διαιτησία, δεν επηρέασαν οι αποφάσεις του την εξέλιξη του αγώνα και οι δύο ομάδες αποχώρησαν χωρίς παράπονα. Ήταν κοντά στις φάσεις, ενώ σωστές ήταν και οι αποφάσεις των βοηθών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ