aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«O ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει…»

«O ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει…»

«Μόνο αν διψούμε όλοι μαζί το ίδιο, αν ενώσουμε τη θέληση, την πίστη και τον τσαμπουκά μας, ο καθένας με τον δίπλα του, σαν ομάδα, σαν ΑΠΟΕΛ, θα τα καταφέρουμε», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ενόψει του αποψινού αγώνα.

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι πρώτα οι παίκτες δίνουμε το έναυσμα στον κόσμο με την προσπάθεια, την αυτοπεποίθηση, το πάθος μας σε κάθε φάση και αυτό θα προσπαθήσουμε να ξανακάνουμε. Το οφείλουμε στην ιστορία αυτής της ομάδας, στις “αδιανόητες” επιτυχίες της, αλλά και στο επίπεδο της διοργάνωσης στην οποία καλούμαστε να αποδείξουμε αν αποτελούμε ξανά μέρος της ή όχι. Η επιτυχία είναι “αστρική” και δεν χαρίζεται σε κανέναν χωρίς τη μέγιστη προσπάθεια. “O ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει… και ξανά προς τη δόξα τραβά”. Αυτό είναι το dna μας! Μιζέρια, αμφιβολίες, συμπάθειες, αντιπάθειες, όλα στην άκρη, μόνο όλοι μαζί μπορούμε… ΑΠΟΕΛ Θρύλος Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ