Προτάθηκε και αξιολογείται

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στη Νέα Σαλαμίνα είναι ο Ζοάο Πάουλο Αντράδε. Η αξία του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού είναι γνωστή από το πέρασμά του στην Ομόνοια, τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ.

Ωστόσο, ο Μάκης Παπαϊωάννου προβληματίζεται για δύο λόγους. Αρχικά είναι το υψηλό κασέ του, καθώς ο σύλλογος της Αμμοχώστου δεν μπορεί να του προσφέρει μισθό ανάλογο με τους προηγούμενους εργοδότες του. Έπειτα είναι η ηλικία του καθώς στις 6 του τρέχοντος μηνός έγινε 35 χρόνων.

Πάντως, στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε σε 27 ματς πρωταθλήματος και τρία κυπέλλου με τους «λέοντες», σκοράροντας και μία φορά (στο 1-0 επί της Αγίας Νάπας στο «Τάσος Μάρκου»). Τριάντα μία συμμετοχές είναι αρκετές για να χαρακτηρίσουν «γεμάτη» μία σεζόν.

Από εκεί και πέρα, όπως λένε οι ερυθρόλευκοι, ο τεχνικός διευθυντής τους έχει την άνεση του χρόνου για να αποφασίσει ποιον ποδοσφαιριστή θα επιλέξει για το κέντρο της άμυνας. Πέρα από τον Πορτογάλο, υπάρχουν και άλλοι προτεινόμενοι σέντερ μπακ, οι οποίοι αξιολογούνται. Μέχρι χθες δεν υπήρχε απόφαση για απόκτηση κάποιου από αυτούς.