aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝτέρμπι κορυφής στο «Κίτιον»

Ντέρμπι κορυφής στο «Κίτιον»

Ούτε από την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Βόλεϊ ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι. Ο αποψινός αγώνας μεταξύ της Τεχνοοικία ΑΕΚ και της Ανόρθωσης στο «Κίτιον» (20:00 Cytavision 5) προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον. Εάν οι απόλυτες και πρωτοπόροι κιτρινοπράσινες εκμεταλλευτούν την έδρα τους, τότε θα κάνουν άλλο ένα βήμα για την πρωτιά στη ρέγκιουλαρ σίζον, όμως αν κερδίσει η «Κυρία», τότε βάζει υποθήκη για μεγάλα πράγματα στη φετινή περίοδο.

Απόψε (20:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής θα γίνουν άλλες τρεις αναμετρήσεις. Στο «Απόλλων Αρένα» ο γηπεδούχος Απόλλων θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Δερύνειας. Οι γαλάζιες είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως οι πράσινες παρουσιάζονται ενισχυμένες και πάνε στη Λεμεσό για να τα δώσουν όλα.

Στην Ακρόπολη, η Ολυμπιάδα Νεάπολης θα φιλοξενήσει τη Robo Markets ΑΕΛ. Θεωρητικά τον πρώτο λόγο για το ροζ φύλλο αγώνα έχουν οι γαλαζοκίτρινες, αλλά ίσως ο αγώνας μετατραπεί σε ντέρμπι αφού η ομάδα της Νεάπολης διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, με εμπειρία.

Τέλος, στο ντέρμπι ουραγών ο Εθνικός Λατσιών υποδέχεται το ΘΟΪ Αυγόρου. Το ματς αποτελεί μεγάλη ευκαιρία και για τις δυο ομάδες που μέχρι στιγμής δείχνουν ότι θα παλέψουν για την παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ