aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝτέρμπι κορυφής Ανόρθωση-Απόλλων

Ντέρμπι κορυφής Ανόρθωση-Απόλλων

Το ντέρμπι κορυφής Ανόρθωση-Απόλλων που θα διεξαχθεί  την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και είναι δεδομένο ότι μια εκ των δυο ομάδων θα  αποσπαστεί στη βαθμολογία τρεις βαθμούς τέσσερεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας  θα είναι τηλεοπτικός, αφού θα μεταδοθεί από τη Cytavision 5 στις 20:00. Πρόκειται και μια ρεβάνς του αγώνα που έγινε στις 6 Φεβρουαρίου 2018 για την 14η αγωνιστική και τη νίκη της Ανόρθωσης με 3-0 σετ.

Η γηπεδούχος Ανόρθωση παρουσιάζεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση με την ομάδα του Μπόσκοβιτς να έχει ένα σερί 15 αγώνων χωρίς ήττα. Η «Μεγάλη Κυρία» θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα ώστε να αποκτήσει προβάδισμα στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα αναμένει ακόμα περισσότερα από την Κροάτισσα διαγώνιο Μάγια Μπούραζερ.

Ο Απόλλων πάει στη Λευκωσία γνωρίζοντας ότι με νίκη αποκτά ψυχολογικό και βαθμολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια. Οι γαλάζιες θέλουν να κερδίσουν για να δώσουν απάντηση  μετά την  ήττα της 14ης αγωνιστικής με 0-3. Η Κάρμεν Μπρλέτιτς θα κάνει την τρίτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα καιτη δεύτερη κόντρα στην Ανόρθωση.

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Η νίκη είναι απαραίτητη προϋπόθεση και για τις δυο ομάδες εάν θέλουν να διεκδικήσουν τους στόχους τους. Ο αγώνας Θα γίνει στο «Νίκος Σολωμονίδης» και θα αρχίσει στις στις 20:00. H AEK θέλει το τρίποντο για να εκμεταλλευτεί αποτέλεσμα στο ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλων ελπίζοντας στον τίτλο. Η ομάδα του Χόλοσι παρουσιάζεται σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να επιβάλει τον ρυθμό της για να κερδίσει. Από την άλλη, η ΑΕΛ θέλει επιτέλους να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε ένα αγώνα ντέρμπι για να βελτιώσει τη θέση της. Η βαθμολογία του ομίλου 1-4 είναι: 1. Ανόρθωση 39, 2. Απόλλων 39, 3. ΑΕΚ 36, 4. ΑΕΛ 23.

Το ντέρμπι που φαίνεται ότι θα κρίνει την 5η θέση μεταξύ Αναγέννηση-Ολυμπιάδα που θα φιλοξενηθεί στη Σάλα της Δερύνειας στις 20:00 προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον και αναμένεται αγώνας με σασπένς που ίσως κριθεί στο πέμπτο σετ. Η Αναγέννηση παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα τη φετινή σεζόν και θέλει την 5η θέση τουλάχιστον. Η Ολυμπιάδα είναι πολύ δυνατή μετά και την ενσωμάτωση της Ντίπερν και θα επιδιώξει το διπλό για να έχει ελπίδες πρωτιάς του ομίλου.

Ο αγώνας Λατσιά-ΘΟΪ θα κρίνει πολλά για τη σωτηρία. Εφόσον ο Εθνικός που παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο στους τελευταίους αγώνες πάρει το τρίποντο στην έδρα του δημιουργεί νέα δεδομένα για τη συνέχεια με στόχοι να σωθεί. Από την άλλη, το ΘΟΪ που διαθέτει έμπειρη ομάδα κερδίσει με 3-0 ή 3-1 ξεφεύγει με εννιά βαθμούς και βρίσκεται ένα βήμα από τη σωτηρία. Η βαθμολογία του  Ομίλου 5-8 είναι: 1. Αναγέννηση 23, 2. Ολυμπιάδα 18, 3. ΘΟΪ 6, 4. Λατσιά 0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ