aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝτα Σίλβα: «Εκπλάγηκα από την πρόταση, το είχα καταλάβει»

Ντα Σίλβα: «Εκπλάγηκα από την πρόταση, το είχα καταλάβει»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στον Active (107.4 & 102.5) ήταν ο Άλεξ ντα Σίλβα. Ο τέως πλέον ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, μίλησε για την παρουσία του στους γαλάζιους, έκανε την αυτοκριτική του, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία όπως συνεχίσει την καριέρα του σε κυπριακή ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τους Ντα Σίλβα

«Μόλις ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον Απόλλωνα ένιωσα άσχημα, όμως τώρα είμαι πολύ καλύτερα και περιμένω την επόμενη πρόκληση στην καριέρα μου. Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Το θέμα χειρίζεται ο μάνατζερ μου και μου ζήτησε ακόμη λίγες ημέρες», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ο… περιζήτητος αλλά ακριβός Άλεξ ντα Σίλβα

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που θέλουν το Παραλίμνι να του έχει καταθέσει πρόταση για συνεργασία, ξεκαθάρισε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν. Ήθελαν να ξεκουραστώ λίγο και μετά να αποφασίσω. Στο Παραλίμνι έφτιαξα το όνομά μου στην Κύπρο. Πάντα έχω ένα ιδιαίτερο σεβασμό σε όλους εκεί στην ομάδα, τους αγαπώ και ξέρω ότι νιώθουν το ίδιο, όμως δεν έχω κάποια πρόταση από το Παραλίμνι. Αν υπάρξει πρόταση θα το σκεφτώ».

Διαβάστε επίσης: Ντα Σίλβα: «Δυστυχώς…»

Όσον αφορά στην αγωνιστική του κατάσταση είπε: «Θεωρώ ότι έχω ακόμη 2-3 χρόνια ακόμη να παίξω ποδόσφαιρο και να προσφέρω. Είμαι σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ήθελα ένα συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών».

Διαβάστε επίσης: Τρολάρει τον συμπαίκτη του ο Ντα Σίλβα! (pic)

Αναφορικά για την πρόταση που δέχθηκε από τον Απόλλωνα και την οποία απέρριψε, τόνισς: «Εκπλάγηκα από την πρόταση του Απόλλωνα. Περνούσα πάρα πολύ καλά και έχω πολλούς φίλους εκεί. Αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος δεν έπαιξα και ουσιαστικά είχα καταλάβει και εγώ από αυτή την πρόταση ότι έφτασε ο χρόνος μου να φύγω από τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη ένας… Άλεξ ντα Σίλβα

Για το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου και για το τι κρατά από την παρουσία του στη λεμεσιανή ομάδα τα τελευταία χρόνια, είπε: «Πιστεύω ότι όταν ήρθα στην Κύπρο ήταν καλύτερο το πρωτάθλημα γιατί είχε περισσότερο ανταγωνισμό. Τώρα ξεχωρίζουν 2-3 ομάδες. Πέρασα τρία καταπληκτικά χρόνια στον Απόλλωνα. Κρατάω όλους όσους εργάστηκαν μαζί τους, τα μηνύματα και την αγάπη των φιλάθλων. Δεν θα ξεχάσω τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ