aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΝέμετς προ των πυλών

Νέμετς προ των πυλών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με αρκετές εκκρεμότητες στο ρόστερ της συνεχίζει την προετοιμασία της στη Λετονία η Πάφος FC. Ο προπονητής Στίβεν Πρέσλι και ο τεχνικός διευθυντής Λαρς Χάλεγκριν συνεχίζουν το ψάξιμο ή καλύτερα, το κοσκίνισμα των ποδοσφαιριστών που τους έχουν προταθεί. Προτού λάβουν τις οριστικές αποφάσεις τους για τους ποδοσφαιριστές που θα ανάψουν το πράσινο φως, επιθυμούν να είναι σίγουροι για τις επιλογές τους.

Διαβάστε επίσης: Η σύγκριση Ντιούρις – Νέμετς που ανταμώνουν στην Κύπρο

Η σεζόν που ακολουθεί θα είναι δύσκολη με 12 ομάδες και οι γαλάζιοι δεν επιθυμούν να πέσουν στην παγίδα της περσινής καθυστέρησης. Ήδη χάθηκε αρκετός χρόνος και τα περιθώρια στενεύουν. Ο Σκωτσέζος τεχνικός γνωρίζει πως η καινούργια ομάδα που θα παρουσιάσει χρειάζεται βαθιές τομές και ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Μια από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρει την παφιακή ομάδα, είναι του Σλοβάκου επιθετικού Άνταμ Νέμετς. Με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή έχουν έρθει σε συμφωνία οι γαλάζιοι και τις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθεί και η απόκτησή του. Ο χρόνος πιέζει και ο στόχος είναι πριν από την αναχώρηση από τη Λετονία, στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας που θα γίνει στη Σλοβενία, να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Πήρε Τσέχο διεθνή για την μεσαία γραμμή

Στη Λετονία βρέθηκε τις τελευταίες μέρες και ο γενικός διευθυντής Στέλιος Παπαγεωργίου, ο οποίος και ετοίμασε τα συμβόλαια για τις συμφωνίες με τους νεοφερμένους. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ταξιδέψει πάλι στο εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ