aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖήτησε επανεξέταση

Ζήτησε επανεξέταση

Η ΚΟΠ απάντησε αρνητικά στη Νέα Σαλαμίνα για αντικατάσταση του τερματοφύλακα Δημήτρη Στυλιανού, ο οποίος τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση το περασμένο Σάββατο. «Ο χρόνος αποθεραπείας του δεν είναι τέτοιος που να επιτρέπει αντικατάστασή του, βάσει των κανονισμών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Ο σύλλογος της Αμμοχώστου, όμως, αντέδρασε στέλνοντας επιστολή μέσω της οποίας ζητά επανεξέταση του τραυματισμού του Κύπριου τερματοφύλακα.

Πάντως, ο κανονισμός όπως αναγράφεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος 2017-18, δεν αναφέρεται σε χρονικό διάστημα της αποχής του τραυματία τερματοφύλακα. Επί λέξει γράφει το εξής: «Έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει μία φορά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, εκτός μετεγγραφικών περιόδων, την αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα με άνεργο τερματοφύλακα, δεδομένου ότι έχει έμπρακτα πεισθεί ότι τερματοφύλακας που ευρίσκεται στον Κατάλογο Α έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνίζεται». Όπως και να έχει, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, η αντικατάσταση του Στυλιανού από τον Μίκαελ Μέιρα θα βρίσκεται στον αέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ