aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞαφνικό πρόβλημα με Καρλάο-Τιάγκο και πιθανή αποχώρηση

Ξαφνικό πρόβλημα με Καρλάο-Τιάγκο και πιθανή αποχώρηση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Εκεί που υπήρχε σιγουριά για την παραμονή των Καρλάο – Τιάγκο Φερέιρα για άλλη μία σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα -το δήλωσαν και οι ίδιοι σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο Goal.com.cy-, κυρίως μετά και την εξάσκηση του δικαιώματος της ανανέωσης του συμβολαίου τους από τη διοίκηση, φαίνεται πως προκύπτουν ανατροπές.

Διαβάστε επίσης: Τιάγκο και Καρλάο επίσημα στη Σαλαμίνα

Ουσιαστικά, οι δύο Βραζιλιάνοι παίκτες δεν επιθυμούν την παραμονή τους στην ομάδα, διότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν έγινε αποδεκτό αίτημα για αύξηση των απολαβών τους στον βαθμό που επιθυμούσαν οι ίδιοι. Επίσης, εκμεταλλευόμενοι την εξαιρετική απόδοσή τους, αποφάσισαν να ψάξουν ποδοσφαιρική στέγη στο εξωτερικό με καλύτερους ποδοσφαιρικούς όρους. Μάλιστα, ο Καρλάο το… παλεύει για καριέρα στην Πορτογαλία.

Διαβάστε επίσης: Λάζος: «Οι επενδυτές και οι Τιάγκο, Καρλάο»

Όλα αυτά προέκυψαν, παρόλο που η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ενεργοποίησε το νέο συμβόλαιο με τους δύο ποδοσφαιριστές το οποίο περιλάμβανε καλύτερους όρους. Από εκεί και πέρα, για να μπορούν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλο σύλλογο, θα χρειαστεί να αποζημιωθεί η ομάδα της Αμμοχώστου και να επωφεληθεί οικονομικά.

Διαβάστε επίσης: Καρλάο: «Έτσι έγινα Σαλαμιναίος, η παραμονή μου διευθετήθηκε»

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι νωρίτερα σήμερα (23/05), ο Καρλάο προανήγγειλε την αποχώρησή του αναρτώντας φωτογραφία των αποσκευών του από το αεροδρόμιο με προορισμό την Πορτογαλία γράφοντας το εξής, προσθέτοντας κι ένα λυπημένο emoticon: «Αντίο Κύπρος, ευχαριστώ Νέα Σαλαμίνα».

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Τιάγκο στο «Goal»: «Σύντομα υπογράφω…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ