aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαVoice GR: Έσκισε και σάρωσε πάλι η Μαρίνα, πέρασε στα ημιτελικά! (vid)

Voice GR: Έσκισε και σάρωσε πάλι η Μαρίνα, πέρασε στα ημιτελικά! (vid)

Ο κόσμος «μίλησε»! Η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ (κόρη του προπονητή τερματοφυλάκων της Νέας Σαλαμίνας), με ποσοστό 63% έναντι 37% της… αντιπάλου της Υρώς Ζερβούδη στα Cross Battles του Voice of Greece 2018, πέρασε στα ημιτελικά του κορυφαίου ελληνικού talent show!

Ο «κόουτς» της 17χρονης ταλαντούχας ερμηνεύτριας, Σάκης Ρουβάς, «τρελάθηκε» με την απόδοση που είχε ερμηνεύοντας το «Fallin» της Alicia Keys. Από την άλλη, η επίσης εκπληκτική Υρώ από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, ερμήνευσε το «You lost me» της Christina Aguilera.

Διαβάστε επίσης: Voice GR: Μάς καθήλωσε πάλι η Μαρίνα, πέρασε στα live! (vids)

«Είσαι το αστέρι μου», εκφώνησε ο Ρουβάς στη Μαρίνα και της υποσχέθηκε πως ό,τι και να συμβεί θα κάνουν ένα δισκογραφικό ντουέτο μαζί. «Κτυπάει η καρδιά μου δυνατά», πρόσθεσε.

Τα Cross Battles του The Voice άρχισαν και το βράδυ της Τετάρτης (5/12), ολοκληρώθηκε το πρώτο live. Οι πρώτοι 18 διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή, ερμήνευσαν τα τραγούδια τους, αλλά μόνο εννέα από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης: Voice GR: «Πετάει» και μαγεύει η κόρη του κόουτς τερματοφυλάκων της Σαλαμίνας!

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ξεχώρισαν οι Αλέξης Πρεβενάς, Ανδρέας Ιωάννου. Ο Πάνος Μουζουράκης πέρασε στην επόμενη φάση με δύο διαγωνιζόμενους των Ζάχο Καραμπάση, και τον  Νέαρχο Ευαγγέλου. Η Μαρία Βασιλοπούλου, ο Γιάννης Πανουκλιάς, αλλά και ο  Μάριος Καπηλίδης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Βέβαια, δεν ξεχάσαμε και τον Σάκη Ρουβά, αφού ο Louis Παναγιώτου και η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ έβαλαν τα δυνατά τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, καθώς ήταν εκείνοι που προκρίθηκαν.

Αυτοί που αποκλείστηκαν είναι: Σόνια, Ξενοφών Λαφαζάνης, Rachel Cassar, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Δάφνη Γεωργαλή, Αιμίλιος Μωσαϊδης, Χρύσω Δημήτρη, Λία Γιαρλέλη, Υρώ Ζερβούδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ