aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΒεργέτης Vs Χριστόπουλος για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο

Βεργέτης Vs Χριστόπουλος για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο

Όπως ανακοινώθηκε από πλευράς Νέας Σαλαμίνας όταν επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» με τον Εουγκέν Νεαγκόε, η διοίκηση των ερυθρόλευκων βρίσκεται σε επαφές με δύο προπονητές για την αντικατάσταση του Ρουμάνου τεχνικού.

Όπως είναι γνωστό, ο ένας είναι ο Στάικος Βεργέτης ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy», επιβεβαίωσε το μεσημέρι πως αναμένεται απόψε στην Κύπρο για κατ’ ιδίαν επαφές με τους παράγοντες των ερυθρόλευκων.

Ο άλλος προπονητής που είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Σαλαμίνας, σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος εργάστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ταβρίγια Σιφμέροπολ Ουκρανίας και Πλατανιά.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αυτός που αποτελεί προτεραιότητα των ανθρώπων του βαρωσιώτικου συλλόγου είναι ο Βεργέτης, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις του, αφού μέχρι στιγμής υπάρχει μία μικρή οικονομική διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ