aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τουλάχιστον δύο ακόμη μετεγγραφές»

«Τουλάχιστον δύο ακόμη μετεγγραφές»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Νέα Σαλαμίνα θα προχωρήσει τουλάχιστον σε ακόμη δύο μετεγγραφές. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στην «Goal News»: «Βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος θα αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης, καθώς και ενός κεντρικού αμυντικού».

Το νέο μέλος του γραφείου Τύπου των ερυθρολεύκων, σημείωσε όμως ότι δεν τελειώνουν οι μετεγγραφές με αυτές τις δύο κινήσεις. «Κρίναμε σκόπιμο να αφήσουμε μία ή δύο προσθήκες για μετά. Ο κ. Λιάσος Λουκά θα αποφασίσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αν θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση. Αναλόγως των αναγκών που θα προκύψουν, ο προπονητής μας θα αποφασίσει και θα μας ενημερώσει», σημείωσε.

Ακολούθως έδωσε λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας: «Τη Δευτέρα (σ.σ.: αύριο) θα αρχίσει για μας η νέα σεζόν, καθώς θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις. Η προπόνηση που θα είναι ανοικτή για τον κόσμο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουλίου στο ‘‘Αμμόχωστος’’. Μεταξύ 17 και 29 του ίδιου μήνα, η ομάδα θα προετοιμαστεί στη Βουλγαρία, όπου έχουν διευθετηθεί τρία φιλικά. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα των φιλικών σε Κύπρο και Βουλγαρία».

Συνεχίζοντας, ο Δημήτρης Λάζος ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται: «Η διοίκηση ζητά από τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας να βοηθήσουν, αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας. Επίσης, έχουμε κυκλοφορήσει λαχείο αξίας 100 ευρώ, με δώρο για τον νικητή ένα αυτοκίνητο αξίας 30.000 ευρώ».

Εν τω μεταξύ, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε χθες την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κάτω των 19 ετών, Χριστόδουλο Χριστοδούλου, για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ