aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο σχέδιο δράσης του Πουρσαϊτίδη

Το σχέδιο δράσης του Πουρσαϊτίδη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης όρισε το σχέδιο δράσης της Νέας Σαλαμίνας, για τον χειμερινό μετεγγραφικό σχεδιασμό. Ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει ώς το τέλος του Νοέμβρη να εντοπίσει τους βασικούς στόχους προς απόκτηση, ώστε να αρχίσουν αμέσως οι διαπραγματεύσεις. Επιθυμία του είναι να κλείσουν τέσσερις μετεγγραφές προτού έρθει το νέο έτος. Κατά προτίμηση, να τους έχει στη διάθεσή του από την πρώτη υποχρέωση του 2018, στις 2 Ιανουαρίου απέναντι στην ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική στο «ΑΕΚ Αρένα»).

Αυτό θα είναι το ιδανικό γι’ αυτόν, χωρίς να σημαίνει πως αποτελεί εύκολη υπόθεση. Άλλωστε, αναζητεί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και θα ριχτούν αμέσως στη φωτιά, δίχως όμως να ξεφύγει ο σύλλογος της Αμμοχώστου από τις οικονομικές δυνατότητές του.

Όσο για τους παίκτες που θα διαγραφούν, ο κόουτς των ερυθρολεύκων θα αποφασίσει αναλόγως αυτών που θα αποκτηθούν. Αυτό διότι, παρά το γεγονός ότι το πλάνο «λέει» πως θα αποκτηθούν εξτρέμ, ανασταλτικός χαφ, επιτελικός και κεντρικός αμυντικός, ίσως ανατραπεί στην πορεία (αναλόγως των παικτών που θα προταθούν).

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το σημαντικό παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Αμμόχωστος» (18:00). Τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού νοκ άουτ βρίσκονται οι Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, Γκαστόν Σανγκόι, Δημήτρης Στυλιανού και Νταβίντ Μανογιάν (χειρουργήθηκε). Αντιθέτως, ο Ανδρέας Καρό θα είναι στη διάθεση του Πουρσαϊτίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ