aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο παλεύουν για τους επόμενους

Το παλεύουν για τους επόμενους

Σημαντικός δρόμος διανύθηκε στη Νέα Σαλαμίνα όσον αφορά στα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού. Αποκτήθηκαν επτά ποδοσφαιριστές, δηλαδή οι Νταμαού, Ρόκε (φωτό), Μανογιάν, Βοσκανιάν, Κορέιρα, Κυπριανού και Παπαδόπουλος, ενώ μετά από έντονες προσπάθειες κατέστη δυνατόν να συνεχίσουν σημαντικοί παίκτες, όπως είναι για παράδειγμα ο Κούσουλος.

Υπενθυμίζουμε πως επέστρεψαν από δανεισμό οι Μάτζιαλος, Λεμέσιος, Κωνσταντίνου και έγιναν επαγγελματικά συμβόλαια στους νεαρούς Σιαθά, Κωστή, Σεργίου, Νικολαόυ, Χ” Κωνσταντή, Πική, Μάριο Κουζάρη και Χαράλαμπο Κουζάρη.

Το παζλ του σχεδιασμού άρχισε να παίρνει μορφή και αναμένονται ασφαλώς περαιτέρω κινήσεις που θα καταστήσουν το σύνολο ακόμη πιο δυνατό σε σχέση με την περσινή σεζόν. Και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύει ο προπονητής της ομάδας Λιάσος Λουκά.

Ήδη, ανακοινώθηκε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Στυλιανού, ενώ ενδιαφέρουν οι Κωνσταντίνος Μιντίκκης (μπακ) και Γκόραν Ρότσε (πλάγιος επιθετικός). Σε μια άλλη εξέλιξη, χθες βράδυ στην τακτική συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την προετοιμασία και το οικονομικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ