aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα πρώτα θετικά μαντάτα

Τα πρώτα θετικά μαντάτα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Παρά την προχθεσινή ήττα με 1-2 από τη σκοπιανή Ακάντεμι, σύμφωνα με τα μαντάτα που έρχονται από τη Βουλγαρία, ο Λιάσος Λουκά δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της Νέας Σαλαμίνας. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκαν, ως επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικά γρανάζια της ομάδας.

Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Δημήτρη Στυλιανού, ο οποίος αναμένεται να είναι στη σκιά του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, οι άλλοι που άρχισαν αναμένεται να βρεθούν πολλές φορές στο αρχικό σχήμα κατά τη νέα σεζόν (Γκράσι, Βοσκανιάν, Κορέια, Μιντίκκης, Παπαδόπουλος, Μανογιάν, Σανγκόι, Ρόκε, Μπρίζιντο, Μακρίεφ). Το γκολ πέτυχε ο Ντίμιταρ Μακρίεφ στο 37’, έπειτα από συνδυασμό με τους Έλιο Ρόκε και Γκαστόν Σανγκόι.

Από εκεί και πέρα, κατά την προετοιμασία στο Μπάνσκο, δεν λείπουν τα προβλήματα. Οι Νταβίντε Γκράσι ταλαιπωρείται από ίωση και ο Ρόκε αντιμετωπίζει τραυματισμό. Σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση, ο Πορτογάλος θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης σε πέντε ή έξι ημέρες.

Ευχάριστα, όμως, είναι τα νέα για τον Ζοέλ Νταμαού, ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Όσο για τον Γιάννη Κούσουλο, γυμνάζεται ακόμα ατομικά, αλλά συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης των ερυθρολεύκων. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα είναι έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ