Στροφή σε παίχτες από την Ελλάδα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Μάκης Παπαϊωάννου στράφηκε στην ελλαδική αγορά για την ενίσχυση της Νέας Σαλαμίνας. Άλλωστε, το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα της καλοκαιρινής περιόδου -μετά τον Δημήτρη Φροξυλιά- ήταν ο Σάββας Τσαμπούρης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ελλαδίτης αμυντικός είναι πιθανόν να βρει γνωστούς του στην πρώτη συγκέντρωση των ερυθρολεύκων στις 4 Ιουλίου.

Ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής προσέγγισε ποδοσφαιριστές που του κέντρισαν το ενδιαφέρον, τους γνωστοποίησε τους όρους συμφωνίας που προσφέρει ο σύλλογος και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αναμονής. Ελπίζοντας πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα λάβει θετική απάντηση από τους εκλεκτούς του. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους υπάρχουν επαφές, είναι και κάποιοι που δεν αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Ο Παπαϊωάννου προτιμά να κλείσει το συντομότερο ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Ωστόσο, μέχρι την έναρξη των προπονήσεων μεσολαβεί ο Ιούνιος και πέντε ημέρες. Χρόνος αρκετός για να βρεθούν άλλοι ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που έρθει αρνητική απάντηση από αυτούς που βρίσκονται επί της παρούσης σε πρώτο πλάνο.

Πέρα από τις προσθήκες, είναι ανοικτό μόνο ένα θέμα αναφορικά με τους παίκτες του ρόστερ της σεζόν 2015-16. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ο Σάλομον Γκράιμς, κάτι που τείνει να εξελιχτεί σε μίνι σίριαλ. Οι παράγοντες των Αμμοχωστιανών ευελπιστούν ότι σύντομα θα κλείσει και αυτό το θέμα.

Πέρα από την προσπάθεια για ενίσχυση, η διοίκηση εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση πόρων, θέλοντας να ξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές. Παραλλήλως, προσπαθεί να διασφαλίσει έσοδα για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ανάμεσα στους στόχους της είναι η πώληση 1.000 εισιτηρίων διαρκείας, κάτι που αν επιτευχθεί θα είναι πολύ βοηθητικό για τον σύλλογο της Αμμοχώστου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ