Σκέψεις για Κύπριο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Έχουν περάσει 23 ημέρες από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Νέας Σαλαμίνας στη λήξασα σεζόν, αλλά ακόμα δεν υπογράφηκε ανανέωση συνεργασίας με τον Σάλομον Γκράιμς.

Όπως μας ειπώθηκε χθες από τις τάξεις του συλλόγου, απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο να παραμείνει ερυθρόλευκος ο Λιβεριανός. Πλέον, πρώτη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Σάββας Τσαμπούρης και δεν υπάρχει ακόμα απόφαση αν θα αποκτηθεί ακόμα ένας.

Οι Μάκης Παπαϊωάννου και Εουτζέν Νεαγκόε θα αποφασίσουν από κοινού, αφού πρώτα κλείσουν οι βασικές εκκρεμότητες του σχεδιασμού. Όταν ενταχθούν στο ρόστερ τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, εξτρέμ και σέντερ φορ, θα γίνει κίνηση για ακόμη έναν δεξιό οπισθοφύλακα αν περισσέψει ποσό.

Πάντως, ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής κάνει τη σκέψη να αποκτηθεί νεαρός Κύπριος ως δεύτερη επιλογή για τη θέση. Από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, πέραν του Τσαμπούρη, κατά συνθήκη μπορούν να αγωνιστούν στο δεξί άκρο ο νεοαποκτηθείς Γκόραν Άντονιτς και ο Ιωάννης Κούσουλος.

Από εκεί και πέρα, σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Ανδρέας Κίττος, ο οποίος είναι ανάμεσα στους κίπερ που ενδιαφέρουν. Παραλλήλως, οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να έχουν υπόψη τους τον επιθετικό Ανδρέα Κυπριανού, ο οποίος είναι πιθανόν να αποχωρήσει από την Αναγέννηση.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ