Σε δεύτερη μοίρα ο μετεγγραφικός σχεδιασμός

Oι παράγοντες των ερυθρόλευκων βρίσκονται σε επαφές για να πετύχουν διακανονισμό με ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από το ρόστερ, ενώ πρέπει να καταβληθεί και σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων του τέως τεχνικού Γιαν Ντε Γιόνγκε...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σε… αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι διοικούντες τη Νέα Σαλαμίνα, οι οποίοι καλούνται να είναι συνεπείς στα τρέχοντα έξοδα του συλλόγου και κυρίως στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Οι ερυθρόλευκοι είναι απλήρωτοι για τους μήνες Απρίλη – Μάη, ενώ για τον Μάρτιο δεν τους έχει καταβληθεί ολόκληρο το ποσό.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις τους στον Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του συλλόγου Πάρης Ανδρέου, ο οποίος μίλησε για τα προσεχή κριτήρια της ΟΥΕΦΑ για τον μήνα Ιούνιο, τα οποία είναι πολύ σημαντικά και η διοίκηση των ερυθρόλευκων θέλει να παραδώσει ολοκληρωμένο τον φάκελο στην αρμόδια επιτροπή στην ΚΟΠ.

Επίσης, οι παράγοντες των ερυθρόλευκων βρίσκονται σε επαφές για να πετύχουν διακανονισμό με ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από το ρόστερ, ενώ πρέπει να καταβληθεί και σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων του τέως τεχνικού της Σαλαμίνας Γιαν Ντε Γιόνγκε.

Από εκεί και πέρα, επιτροπή προγραμματισμού και τεχνική ηγεσία ψάχνουν για ακόμη 6-7 ποδοσφαιριστές για να θεωρηθεί συμπληρωμένο το ρόστερ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αποφευχθούν και οι προσθαφαιρέσεις προς το τέλος του καλοκαιριού, κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο και σε όλες τις ομάδες. Εννοείται πως προς το παρόν, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού προέχει η εξεύρεση σημαντικού χρηματικού ποσού για τα κριτήρια Ιουνίου.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει βιασύνη και αυτό επειδή ο τεχνικός διευθυντής Μάκης Παπαϊωάννου περιμένει και ποδοσφαιριστές που ακόμη έχουν υποχρεώσεις με την ομάδα τους και κάποιοι εξ αυτών αγωνίζονται σε μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ