Ψάχνει ξανά για δεξιό αμυντικό

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου έχει μέχρι την Τετάρτη 31 Αυγούστου -ημέρα που λήγει η μετεγγραφική περίοδος- για να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Άνοιξε πάλι το κεφάλαιο δεύτερος δεξιός μπακ στη Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να εξαντλήσουν τα περιθώρια εντοπισμού υπαλλακτικής λύσης, καθώς στο έμψυχο δυναμικό υπάρχει μόνο ο Σάββας Τσαμπούρης.

Όπως μας ελέχθη, αν ο Μάκης Παπαϊωάννου (αριστερά στη φωτό) εντοπίσει κάποιον που θα τον πείσει ότι αξίζει τον κόπο, θα εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτησή του. Με τα δεδομένα που επικρατούν προς το παρόν, για να γίνει νέα εγγραφή θα πρέπει να αφορά Κύπριο ή ξένο κάτω των 21 ετών. =

Εκτός και αν διαγραφεί κάποιος από τους ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α για να αδειάσει θέση. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου έχει μέχρι την Τετάρτη 31 Αυγούστου -ημέρα που λήγει η μετεγγραφική περίοδος- για να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πέρα από το ενδεχόμενο άλλης μίας προσθήκης, η προσοχή βρίσκεται και στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Χθες επανήρχισαν οι προπονήσεις και ο Εουτζέν Νεαγκόε ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές το ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα (0-3). Δεν συμμετείχαν στην προπόνηση οι Κούλης Παύλου, Νεόφυτος Μιχαήλ και Νασίρ Μάατσι.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ