Προς παραμονή η διοίκηση

Η απόφασή του, όπως είπαν στελέχη των ερυθρολεύκων, είναι υπό προϋπόθεση, που αφορά τη στήριξη από επιφανείς Σαλαμιναίους...


ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Σχεδόν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας εξέφρασαν την πρόθεση να συνεχίσουν τη θητεία τους. Η απόφασή τους, η οποία επιβεβαιώθηκε μετά την πρόσφατή τους συνεδρία, αναμένεται να εγκριθεί από τα μέλη του συλλόγου, στη γενική συνέλευση της 31ης Μαΐου.

Ανάμεσα σε αυτούς που αναμένεται να συνεχίσουν είναι και ο πρόεδρος, Πάρης Ανδρέου. Η απόφασή του, όπως είπαν στελέχη των ερυθρολεύκων, είναι υπό προϋπόθεση, που αφορά τη στήριξη από επιφανείς Σαλαμιναίους. Την οικονομική τους στήριξη στο σωματείο ώστε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και να αρχίσει να υλοποιεί τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της βαρωσιώτικης ομάδας, ο προσεχής αντίπαλός της είναι ο Ερμής, με τον οποίο θα αναμετρηθεί μεθαύριο, εκτός έδρας, για την 8η αγωνιστική του β’ ομίλου στο πρωτάθλημα.

Ο Αντόνιο Κονσεϊσάο θα έχει τρεις επιπλέον επιλογές στη διάθεσή του καθώς υπολογίζει στους Γκράσι, Σκοπελίτη και Εγγλέζου, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους λόγω κίτρινων καρτών. Δεν υπολογίζονται ο «κιτρινισμένος» Μπεμπέ και ο τραυματίας Τσαμπούρης. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Κολοκούδιας.

ΜΕΣΩΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΥΚΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ