aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠεριμένοντας τον Γκράσι

Περιμένοντας τον Γκράσι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ένα χτύπημα στον αστράγαλο δεν επέτρεψε στον Νταβίντε Γκράσι να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα, όμως, ο Ιταλός αμυντικός θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα εκγύμνασης της Νέας Σαλαμίνας. Σε περίπτωση που δεν προκύψει πρόβλημα, θα τεθεί στη διάθεση του Εουτζέν Νεαγκόε για το δύσκολο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι παράγοντες των ερυθρολεύκων εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα καταφέρει να προπονηθεί και θα υπολογίζεται για το τρίτο παιχνίδι υψηλού κινδύνου στη σειρά (μετά το 0-3 από τον Απόλλωνα και το 0-0 με την Ανόρθωση). Η παρουσία του κρίνεται σημαντική από την τεχνική ηγεσία, καθώς αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στο κέντρο της άμυνας. Ειδικά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που αξιώνει ξανά την κατάκτηση του τίτλου, ο Ρουμάνος προπονητής θέλει να τον έχει στη διάθεσή του.

Στο απευκταίο -για τους Αμμοχωστιανούς- σενάριο που δεν κριθεί έτοιμος ν’ αγωνιστεί, υπάρχουν λύσεις. Σε αυτό το ενδεχόμενο, οι Γκόραν Άντονιτς και Ματία Τσινκουίνι θα είναι οι επικρατέστεροι για να πάρουν θέση στην καρδιά της οπισθοφυλακής. Υπάρχει πάντοτε φυσικά και ο Γιάννης Κούσουλος, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί και στα μετόπισθεν, πέραν της φυσικής του θέσης (ανασταλτικός χαφ).

Από εκεί και πέρα, ο Νεόφυτος Μιχαήλ περιμένει πώς και πώς την ημέρα που θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμό. Αύριο θα περάσει από ιατρική εξέταση και αν το αποτέλεσμά της είναι θετικό, θα ανεβάσει στροφές με στόχο να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Δημήτρης Φροξυλιάς.

Όσο για τον Κούλη Παύλου, προπονείται σε φουλ ρυθμό, μάλιστα αγωνίστηκε στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου, αλλά ακόμη θέλει δουλειά αναφορικά με τη φυσική του κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ