Περιμένει απάντηση από δύο παίχτες


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν άργησε να βρει νέους στόχους προς απόκτηση ο Μάκης Παπαϊωάννου. Μετά την αρνητική απάντηση ποδοσφαιριστών που είχε προσεγγίσει, ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας προχώρησε τις επαφές με έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιτελικό. Έκανε πρόταση στους δύο παίκτες και περιμένει πως αυτή τη φορά θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Από εκεί και πέρα, αναζητείται τερματοφύλακας και επιθετικός, ενώ υπό προϋποθέσεις ίσως αποκτηθεί και δεξιός μπακ. Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, υπάρχει μόνο ο Νεόφυτος Μιχαήλ, καθώς ο Πάβελ Στρέιμπορς αποτελεί παρελθόν και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αναφορικά με την επίθεση, ο Παπαϊωάννου επιθυμεί τον εντοπισμό εξτρέμ, ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις και ως σέντερ φορ (για να υπάρχει εναλλακτική λύση του Ντίμιταρ Μακρίεφ). Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που ακόμη δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τον Σάλομον Γκράιμς, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Αμμοχώστου ψάχνει για εντοπισμό δεξιού μπακ.

Πέρα από τα μετεγγραφικά, η διοίκηση των ερυθρολεύκων συνεχίζει την προσπάθειά της για εξεύρεση πόρων. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα εξοφληθούν οι μισθοί των ποδοσφαιριστών και πως το σωματείο θα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στον οικονομικό έλεγχο της ΟΥΕΦΑ για τα κριτήρια του Ιουνίου.

Πάντως, θετικά μηνύματα προκύπτουν από το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας για την πώληση εισιτηρίων διαρκείας. Όπως ανακοινώθηκε χθες, υπάρχει αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων στα BOX του «Αμμόχωστος», γι’ αυτό και οι ερυθρόλευκοι παρακάλεσαν τους ενδιαφερόμενους να κινηθούν εγκαίρως για την αγορά των θέσεων.

Επίσης, όπως αναφέρεται, όσοι κατείχαν εισιτήριο διαρκείας κατά τη λήξασα σεζόν θα πρέπει να το ανανεώσουν μέχρι τις 31/7/2016. Μετά την ημερομηνία αυτή, οι θέσεις τους θα διατεθούν σε άλλους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ