«Περήφανοι και χαρούμενοι που σε έχουμε στο ρόστερ μας»

Ο Νεόφυτος αποκτήθηκε ως επένδυση από την ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αλλά τα προσόντα και η εργατικότητα του τον καθιέρωσαν ως βασικό τερματοφύλακα...


Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας συγχαίρει τον Νεόφυτο Μιχαήλ μέσω ανακοίνωσής της για τη βράβευσή του από την ΚΟΠ ως ο κορυφαίος νέος τερματοφύλακας της λήξασας σεζόν.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου θέλει να συγχαρεί και δημόσια το διεθνή τερματοφύλακα μας Νεόφυτο Μιχαήλ που βραβεύτηκε από την ΚΟΠ ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, αλλά και από τον ΠΑΣΠ για την 2η καλύτερη απόκρουση για τη φετινή περίοδο.

Ο Νεόφυτος αποκτήθηκε ως επένδυση από την ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αλλά τα προσόντα και η εργατικότητα του τον καθιέρωσαν ως βασικό τερματοφύλακα της ομάδας μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που δέχτηκε κλήση από τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ανδρών και φαίνεται πως τον υπολογίζει, καθώς έχει κληθεί και στο επόμενο φιλικό της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο την Σερβία.

Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που έχουμε στο ρόστερ της ομάδας μας επαγγελματίες όπως το Νεόφυτο και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει ταπεινά τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί για πολλά χρόνια τόσο στην ομάδα μας όσο και στην εθνική ομάδα. Του ευχόμαστε ανάλογες διακρίσεις!».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ